Tim za vakcinaciju: Nastavljaju se redovne aktivnosti, vakcinacija i bez zakazanog termina, ekipe Doma zadravlja na terenu

10. maj 2021. 11:00 Gradska hronika Pirot Plus Online

Iz Tima za vakcinaciju obaveštavaju građane Pirota da će ove nedelje biti omogućena vakcinacija građana bez zakazanog termina na punktu za masovnu imunizaciju građana na zatvorenom bazenu, za sve koji su zainteresovani da prime I dozu Sinofarm vakcine, u terminu od 08-19h.

Takođe, biće omogućena i vakcinacija I dozom Pfizer vakcine bez zakazanog termina, s tim što je potrebno da zainteresovani građani koji žele da je prime najave svoju zainteresovanost zdravstvenom osoblju Doma zdravlja, i to na punktu za masovnu vakcinaciju na zatvorenom bazenu (punkt službenih prostorija FK "Radnički"). Po prijavljivanju, ista će im biti omogućena narednog dana (zbog specifičnosti čuvanja Pfizer vakcine).

Što se tiče vakcinacije starije populacije u selima Sinofarm vakcinom, ista će biti sprovođena danima vikenda, a na osnovu dinamike koju je napravio DZ Pirot.

Po unapred dobijenim spiskovima od e-Uprave, služba kućne nege DZ Pirot obaviće vakcinaciju nepokretnih u kućnim uslovima.

Ostale aktivnosti na imunizaciji građana Pirota, ekipe DZ Pirot vršiće ustaljenom dinamikom (revakcinacija i vakcinacija po unapred zakazanim terminima).

*Saopštenje Tima za vakcinaciju grada Pirota