Tigar tyres, ko bi drugi!

28. maj 2014. 06:44 Sport Pirot Plus Online

U okviru nadmetanja u Radničkim sportskim igrama juče su odigrane finalne utakmice u malom fudbalu. U kategoriji do 32 godine u borbi za treće mesto Policijska uprava pobedila je Opštinske organe uprave rezultatom 4:0. U meču za prvo mesto ekipa Tigar tyres pobedila je Vodovod i kanalizaciju rezultatom 5:1. U ukupnom plasmanu 1.mesto zauzela je ekipa Tigar tyres, druga je Vodovod i kanalizacija i treća Policijska uprava. Najbolji takmičar je Ivan Stanojević iz prvoplasirane ekipe.

Odigrani su i mečevi u kategoriji veterana. U borbi za treće mesto ekipa JP Komunalac pobedila je Tigar ad rezultatom 2:1. U meču za prvo mesto Tigar tyres savladao je Policijsku upravu sa 2:1. Konačan plasman ekipa je: 1.mesto Tigar tyres, druga je Policijska uprava i treća JP Komunalac. Najbolji takmičar je Miljan Kostić iz Policijske uprave.

Juče je završeno takmičenje u streljaštvu u ženskoj konkurenciji . U ukupnom plasmanu prvo mesto zauzela je ekipa Tigar tyres sa 456 krugova, druga je Tigar obuća sa 435 i treća penzionerke Tigra sa 409 krugova. Najbolja takmičarka je Ana Tasić sa 156 krugova iz prvoplasirane ekipe.

Danas se nastavlja takmičenje u streljaštvu u muškoj konkurenciji.