TEMA KOJU STE TRAŽILI! Dejan Čelar, šef Stručnog štaba FK Radnički Pirot: Nadamo se, kao i svi u Srbiji, da se što pre vratimo radnim obavezama i ranijem načinu života!

19. mart 2020. 13:21 Sport Pirot Plus Online

Korona je "zaustavila" život, stale su brojne aktivnosti, uveden policijski čas, stariji ne mogu da izlaze iz svojih domaćinstava, kuća, dvorišta. Nema ni sporta. U ovom trenutku, kada je borba za očuvanje zdravlja najvažnija i u FK Radnički preduzeli su mere da zaštite svoje fudbalere.

   Dejan Čelar, šef Stručnog štaba  poručio je ljubiteljima fudbala u Pirotu, da su svi fudbaleri dobrog zdravstvenog stanja, da su dobili programe po kojima  se radi. Svi momci koji su van Pirota otišli su svojim kućama. Kostas je otputovao u Grčku. U Pirotu su ostali jedino Edua i Ovusu, koji će trenirati u Pirotu po programu profesora Milana Stavela, kaže Čelar. Šef Stručnog štaba Radničkog rekao nam je da se nada da će pandemija proći i da će se prvenstvo nastaviti gde je prekinuto. U protivnom, od avgusta, nova sezona, kaže Čelar, koji se nalazi u Beogradu, sa svojom porodicom.

   Čelar je rekao da je u stalnom kontaktu sa Zoranom Nikolićem predsednikom, Draganom Tomaševićem, sportskim direktorom i fudbalerima. Sve prinadležnosti za protekli period su izmirene.