Tanasko Rajić jesenji prvak.,,Tobdžije" pobedile u Bogovini

22. novembar 2020. 12:14 Sport Pirot Plus Online

FK BSK Bogovina - FK Tanasko Rajić Pirot    0:2

D. Petrović, N. Nikolić, B. Pešić, R. Petrović, S. Ćirić, D. Krstić, V. Filipović, N. Vasić, L. Ignjatović, V. Matejić, M. Simonov

Rezerve: B. Gogov, S. Usković, A. Džunić, J. Velev, D. Micić

Pobedom u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva, fudbaleri FK Tanasko Rajić, osvojili su  prvo mesto I titulu jesenjeg prvaka i istakli ozbiljnu kandidaturu za viši rang - Srpsku ligu.

Po veoma hladnom i kišovitom vremenu, izabranici Bojana Panajotovića, od samog početka utakmice, pokazali su domaćinu da su došli po bodove,  zašto su vodeći tim zone "Istok".

Nakon kornera, koji je izveo Matejić, lopta koju je prema golu glavom uputio Ignjatović, udarila je odbrambenog igrača i završila iza linije.

Ubrzo posle  gola , novi korner, novi centaršut Matejića i kapiten Simonov glavom šalje loptu u mrežu za 0:2, što je bio i konačni rezultat utakmice.

U drugom poluvremenu, ređale su se prilike Matejića, Micića,Filipovića, ali je rezultat ostao nepromenjen. Na kraju, zaslužena pobeda "tobdžija".


Po dolasku u Pirot, fudbaleri Stručni štab  i rukovodstvo Kluba proslavili su titulu jesenjeg prvaka.Intersantn detalj! Tanasko Rajić može da ,,izgubi,, prvo mesto, ukoliko Hajduk Veljko pobedi danas sa više od 14 golova razlike !