Svečana akademija povodom 52. godišnjice OŠ „Dušan Radović“

26. novembar 2016. 08:00 Društvo Pirot Plus Online

Sinoć je u sali Doma kulture održana Svečana akademija povodom 52 godine postojanja i rada OŠ „Dušan Radović“. Tokom cele protekle nedelje u Školi su se održavale različite aktivnosti takmičarskog i zabavnog karaktera koje su osmišljavali učenici i nastavnici.

Direktorka Nataša Branković pre početka svečanosti rekla je da su na organizaciji Svečane akademije radili nastavnik srpskog jezika i književnosti Zoran Marković i nastavnici muzičke kulture sa učenicima. Ona je istakla da je ova svečanost kao kruna ovogodišnjeg obeležavanja Dana škole posle brojnih aktivnosti koje su realizovane u Školi. Ova godina obeležena je, između ostalog, značajnim uspesima učenika i otvaranjem produženog boravka u Školi, izdvojila je direktorka.

Sala Doma kulture bila je mala da primi sve koji su došli da proprate Svečanu akademiju, a deca su se potrudila da prigodnim programom uveličaju svečanost u čemu su i uspela.

Goste je na početku pozdravila direktorka Nataša Branković ističući da su vizija i zadatak svih zaposlenih u Školi da obrazuju decu za novo vreme, za uspešan i kvalitetan život na čemu svi aktivno rade. Brankovićeva se zahvalila svim partnerima na saradnji sa željom da tako nastave i ubuduće.

Nama je posebno zadovoljstvo bilo što je hor OŠ „Dušan Radović“ za ovu priliku izveo pesmu naše Medijske kuće koja je snimljena povodom prošlogodišnje manifestacije „Ljudi za novo vreme – ličnost godine“.