Stavljena "tačka" na još jednu izuzetno uspešnu građevinsku sezonu. U putnu infrastrukturu u 2020. uloženo oko 2 miliona evra

17. decembar 2020. 12:32 Gradska hronika Pirot Plus Online

Asfaltiranjem sokaka u selu Gradište  zvanično je završena ovogodišnja građevinska sezona.

Radove su danas obišli Miloš Colić, zamenik gradonačelnika i Slaviša Svilarov, direktor JP za planiranje i uređenje građevinskog zemljišta

Naše obećanje koje smo dali "Asfalt do svake kuće" realizuje se u pravom smislu reči, rekao je zamenik Colić. 

I pored epidemije korona virusa možemo istaći da je za nama još jedna izuzetno uspešna građevinska sezona. Mnogo se toga uradilo sopstvenim sredstvima, ali takođe treba istaći značajne projekte koje smo zajedno sa opštinama iz Okruga i gradom Nišom realizovali sa preduzećem Koridori Srbije, istakao je Colić.  

Direktor Svilarov kaže da su asfaltiranjem ovog soskaka u Gradištu, dužine 250m, završeni planirani radovi iz Programa redovnog održavanja puteva i ulica za 2020. godinu. Zahvalio se izvođaču, preduzeću Drmovi AD, koje je u predviđenom roku realizovalo sve svoje obaveze predviđene Ugovorom.

Do kraja godine ostalo je da se završe radovi na uređenju dvorišta između stambenih zgrada u naselju Senjak. Na ovom potezu samo će asfalterski radovi biti urađeni početkom naredne godine.