Srećni ljudi sela Srećkovac!!! Danas se zavrašavaju radovi na asfaltiranju puta kroz selo!!!

27. oktobar 2016. 14:30 Uncategorized Pirot Plus Online

Pre neki dan, u Ulici Jovana Cvijića, gde je završeno asfaltiranje, gradonačelnik Vladan Vasić reče da žure da, dok traje gradjevinska sezona, urade što više. Najavili su Save Kovačevića, Kružni tok , asfalt prema selu Srećkovac...

U Srećkovac smo stigli pre drugih. Vijugavi asfaltni put kroz selo dug je oko kilometar ipo i kako rekloše meštani čekan je veoma dugo, 40 godina.

Predsednik Mesne kancelarije više je nego zadovoljan svim onim što je do sada Gradska uprava uradila. Selo ima osnovnu infrastrukturu. Obećanje Grada je ispunjeno, oduševljeno ističe ,,kmet,, Svetko Jonić.

Gradonačelnik Vladan Vasić, posle dužeg razgovora s meštanima, rekao je da se obećanja ispunjavaju. Zadovoljan je što u selu ima poljoprivrednika koji primaju subvencije grada i obećao da će se rešiti vodosnabdevanje, s obzirom da, kako je rekao predsednik Mesne zajednice, tokom leta, ponekada nema dovoljno vode.

O radovima na asfaltiranju u ovom i drugim selima Vasić kaže da je Gradskoj upravi podjednako važno da se uredjuju i grad i sela.

Delegacija Grada potom je obišla i Školu u selu .

Prema rečima Branislava Kostića u toku su radovi na Kružnom toku kod Kasarne prema Drugom ringu, a uskoro će krenuti uredjenje trotoara u ulici Save Kovačevića.