SPORTSKI VIKEND! Veliki teniski događaj u Pirotu! Državno prvenstvo u tenisu za juniore i juniorke! Orgnizator pirotska Teniska akademija Todorović!

13. maj 2022. 19:20 Sport Pirot Plus Online

Od 14-19. maja u Pirotu,  održaće se državno prvenstvo u tenisu za juniore i juniorke do 18 godina.

Takmičenje počinje u subotu kada se takmičari kroz kvalifikacije bore za glavni turnir koji počinje u ponedeljak 16. maja.

Finalni mečevi predviđeni su za 19. maj u obe konkurencije. Turnir organizuje Teniska akademija Todorović uz podršku Grada Pirota i Sportskog centra.

……………………………………………………………

Super B liga

22. kolo

15.5.2022. u 12 h

Pirijepolje :  ŽRK Prijepolje – ŽRK Pirot  

Poslednja utakmica i oproštaj od Super lige. Sledi sve "Jovo nanovo"! Videćemo kako !

………………………………………………………………………… 

U Zoni istok je sve na  vreme završeno!  Još jedan vikend pred  nama kao puka formalnost!!

Zona istok  

26.kolo

U Zoni istok je sve završeno. Iako su mlade snage u Nišu zajedno sa komesarom Dušanom Milićem, nastojale da obezbede časno sudjenje do kraja, ono što su pirotski klubovi tražili, ono čuveno i retko učinjeno ,,50:50”, prvenstvo je okončano mnogo ranije.

 Onaj ko je pisao ,,pravila igre,, bio je jači, konkretniji i obezbedio da Dunav Prahovo bude novi srpskoligaš.

   Upravo zbog toga, prvenstvo je izgubilo svoju neizvesnost i dinamiku i sada će donekle da strepe dole ,,fenjeraši".

 To je dovoljno kada je najava utakmica  26. kola u pitanju. Zvezda iz Blata ispada, Lužnica i Jedinstvo će sačuvati status, najverovatnije, Rajko Mitić je pokazao da ume da se snalazi i kad treba i kad ne treba, Balkanski je igrao časno sa svima i kasno upalio motore. Dok je Tanasko Rajić izgleda kost u grlu i ,,persona non grata".

 Šta će vama Piroćancima dva srpskoligaša, običo kažu oni koji pravdalju svoje mahinacije.

 Toliko .

 Vikend pred nama, zahvaljujući režiserima postao je formalnost 

……………………………………………………………………

 Treća Futsal liga

22.kolo

Obe naše ekipe u ovom kolu gostuju. Pirgos je obezbedio plasman u sredini tabele, a KMF Pirot jeste da ima težak zadatak, ali je procena da će i ovaj tim iduće sezone igrati u ovom takmičenju.

……………………………………………………………………………

Okružna liga Pirot

16.kolo 

 Dva kola do kraja sve je poznato, Gnjilan je novi prvak. Sad predstoje brojne aktivnosti Gnjilčana, da ovo fudbalsko selo, konačno igra u Zoni, da obezbedi sve uslove i igrački i rukovodeći kadar, trenera, da bi se nametalo ravnopravno sa ostalim klubovima .

 Pri dnu je velika borba, četiri tima strepe. Finiš će biti interesantan.

……………………………………………………………………………

Gradska liga Pirot

16. kolo

 S obzirom da je Temac u ovom kolu slobodan, Mladost iz Poljske Ržane, potpuno zasluženo, po svemu  može da slavi titulu prvaka i povratak u Okružnu ligu.

 Saznajemo da su mladi ljudi, koji su preuzeli Klub, spremni da nastave istim tempom i da naredne sezone, Ržanci, kao Gnjilčani sada, slave ulazak u Nišku zonu.