SPORTSKI VIKEND! Fudbalerke “jure” bar jednu pobedu! Rukometašice igraju meč odluke. Derbi u Dimitrovgradu. KMF se bori za opstanak. Gnjilčance niko ne može da stigne. Temac preti Ržancima!

15. april 2022. 22:05 Sport Pirot Plus Online

Neizvesno do kraja

Prva liga žene fudbal

16.kolo

16.4.2022. od 16.30h

Kragujevac: Radnički 1923 – Jedinstvi 2014

Poraz u Pirotu u prošlom kolu znatno je otežao poziciju našeg tima. Iz Lige ispadaju čak četiri tima. Ekipa trenera Miladina Miladinovića može da se “izvuče”  ukoliko u tri naredne utakmice  zabeleži makar jednu pobedu!

16.04.2022 

Radnički 1923 -  Jedinstvo 2014


17

24.04.2022

Karađorđe - Jedinstvo 2014


18

30.04.2022

Jedinstvo 2014 - Kolubara


Problem je utoliko veći, jer naš tim u poslednjem kolu igra protiv jedne od najboljih ekipa u Ligi, Kolubare iz Lazarevca

…………………………………………………………………

Pobeda od plus osam za opstanak !

Super B liga žene rukomet

19.kolo

Hala Kej

16.4.2022 18 h

 Pirot: ŽRK Pirot - Zaječar

Da li će ovo biti prva meč lopta za oba tima? Zaječarke imaju dva boda više i pobedu u direktnom susretu sa 39:32. Dakle, naš tim ne samo da mora da pobedi, već razlika treba da bude najmanje plus osam.

Da li će to moći, teško je procenjivati. Ekipe su istog kvaliteta. Ko bude bolji, borbeniji , hrabriji. 

ŽRK Pirot do kraja ima težak raspored


16.04.2022 
18:00

Pirot - Zaječar 1949


20

30.04.2022

Radnički BG - Pirot


21

07.05.2022

Pirot - Kikinda


22

14.05.2022

Prijepolje - Pirot


………………………………………………………………………………

Tanasko Rajić u tri dana igra dva derbija. Ovaj je teži, igra se u Dimitrovgradu!

Zona Istok

22. kolo

Ima još mnogo da se igra. Sa utakmicama ovog vikenda još devet kola. Ako je neko prvenstvo neizvesno, ali i ako se u nekom prvenstvu dogodilo toliko čudnih stvari, onda je to u Zoni Istok.  “Matematičari” prave računice, kombinuju, imaju svoje sudije, a “gazde” nekih klubova, pre svega u manjim mestima, sve čine da im ne propadne uloženi novac. I ne pitaju za cenu!

Derbi ovog kola igra se na “našem terenu”! U pirotskom okrugu. Utakmica koja može da utiče na dalji razvoj dogadjaja. Tanasko Rajić ili Dunav Prahovo. Balkanski jeste da igra sve bolje , ponovo je onaj “stari” ali je ipak predaleko da napravi iznenadjenje i osvoji prvo mesto.

 Dimitrovgradjani su nedavno savladali Dunav i učinili mnogo za sebe, ali i  Tanasko Rajić. Kako će biti u subotu u Sportskom centru Mladost, e to ćemo morati da sačekamo.

Jedinstvo je u neprilici i do kraja prvenstva, ukoliko ne doživi ponovo “Kobišnicu” ima sve izglede da na vreme obezbedi opstanak. Zvezda iz Blata će se nažalost vratiti najverovatnije u Okružnu ligu.

Ono što je bitno, što je poruka onima koji brinu o fudbalu u ovoj Zoni, da se ne dozvoli da sudije iz istočnog dela Srbije ( Zaječar, Bor, Negotin , Knjaževac) rade za “svoje timove”!

…………………………………………………………………………

Borba za opstanak!

Treća Futsal liga

19.kolo

Hala Kej

17.4.2022   18h

Pirot : KMF Pirot – Lindoret

Pirotski timovi igraju slabije ove sezone. Posebno se to odnosi na KMF Pirot koji se našao u nezavidnoj situaciji, bori se za opstanak. Utakmica u nedelju uveče je prva koja odlučuje.

Druga pirotska ekipa Pirgos slobodna je u ovom kolu .

……………………………………………………………………………

Derbi u Krupcu! Zadrugar ili Senjak!

Okružna liga Pirot

13.kolo

Kako je po svemu sudeći pitanje prvaka rešeno i kako će Gnjilčani zameniti Blačane u Zoni Istok,  pitanje drugog mesta je otvoreno.

U Krupcu se igra derbi ovog kola , Zadrugar – Senjak. Dragoš, Vladimir Durković i Željuša , očigledno boriće se za opstanak.

…………………………………………………………………………

Ržanci vode, Temštanci se ne predaju!

Gradska liga Pirot

13.kolo

U Gradskoj ligi je neizvesnije. Iako Ržanci imaju sedam bodova prednosti, Temac najavljuje borbu za prvo mesto.  Biće  interesantno do kraja.

Mladost iz Poljske Ržane gostuje  Borcu u Barje Čifliku. Čivličanci su prošle sezone  igrali mmogo bolje. Medjutim, derbi je uvek derbi.

Temac “putuje” u Mali Suvodol. Neće im biti lako !