Slučajni susret! Mlade dame sa TV ekrana! Dr Katarina Bajec, N1 i Nevena Madžarević, Nova S

08. septembar 2023. 13:02 Društvo Pirot Plus Online

Volim te neobične, iznenadne susrete. Sinoć na Belom dvoru, među brojnim zvanicama, nekako, ne bih rekao stidljivo, ali negde po strani, stajale su dve dame. Baš dame.

Znate ih sa televizije. Jedna je na N1, druga nas budi svojim osmehom i povede kroz životne događaje koji su veoma često uzbudljivi, prepuni iščekivanja, političke borbe, do zanimljivosti koje saradnici širom Srbije šalju, kako bi nam dočarali stvarnost, baš onakvu kakva je, bez nepotrebnih tonova.

Katarini Bajec sam, prilikom upoznavanja, rekao da je izuzetna dama, svojom pojavom pleni, ali i uspeva da vam uz razgovore s gostima pomogne da živite zdravije.

"Zdravo misli" sa dr Katarinom Bajec. Kako to lepo zvuči u ovom vremenu!

Nevena Madžarević kao da je svet ugledala osmehom, a ne prvim plačem. Osmeh je prirodan, kao da ga čuva za ono njeno dobro jutro, u ranu zoru. Onaj njen način razgovora ne samo da će vas probuditi, već će vas hrabro povesti u osvajanje nekih novih životnih prostora.

Iznenadio sam ih. Možda sam malo i preterao, ali me oduševljenje što sam ih sreo, učinilo da u prvom trenutku sve pomalo bude neobično. Sam naziv emisije sve govori - Pokreni se! I jesam!

Na odlasku sam, kao pravi domaćin, Piroćanac, pozvao u Pirot, smatram da bi Piroćanci bili više nego zainteresovani za njihovo gostovanje. Sa Nevenom sam se "upoznao" u "Pokreni se", kada je amonijak pretio, a ja sam imao tu (ne)sreću da pronađem beživotno telo turskog vozača.

Poželeli smo da u sledećem "Pokreni se" teme budu lepše!

 Jutros sam Neveni poslao poruku da zahvalim na prijatnom razgovoru i osmesima uz nekoliko fotografija u već kultnoj emisiji "Pokreni se".