Slobodna zona Pirot dobitnik nagrade "Brand leader award"

15. april 2014. 10:23 Privreda Pirot Plus Online

Stručni kolegijum Biznis konferencije „Transport i logistika Jugoistočne Evrope - TIL 2014” doneo je odluku da nagradu „Brand Leader Award" dodeli Slobodnoj zoni Pirot, koja je na tržištu prepoznata kao lider po kvalitetu i pouzdanosti usluge, kontinuiranim investicijama, tehničkim unapređenjima i inovacijama.
“Slobodna zona Pirot je stekla izuzetnu reputaciju na domaćem i međunarodnom tržištu i postala sinonim za kvalitet, konkurentnost, profesionalnu organizaciju i efikasnu koordinaciju usluga. Rukovodeći se savremenim tržišnim trendovima fokusiranim na profitabilne poslovne performanse Slobodna zona Pirot je kreirala veoma povoljan poslovni ambijent i stekla poverenje velikog broja globalnih kompanija. Pomerajući granice i postavljajući nove standarde u poslovanju, uz racionalno korišćenje i odgovornost za razvoj svih resursa i stvaranje profita Slobodna zona Pirot pruža izvanredan doprinos jačanju ugleda i poverenja u delatnosti transporta i logistike celokupnog regiona Jugoistočne Evrope” – stoji u obrazloženju stručnog žirija za dodelu nagrade.
Nagradu je primio Dr Dragan Kostić, na svečanoj ceremoniji koja se je održala u okviru Biznis konferencije TIL2014, 10. aprila 2014. u Sava centru u Beogradu.

U izjavi za portal Plus online, dr Dragan Kostić, direktor Zone rekao je da je nagrada vezana za značajnu oblast transporta i logistike, za koju Slobodna zona Pirot do sada nije nagradjivana

- To je nešto što tek treba da razvijamo, što je u nekim dugoročnijim planovima. Naravno to se nadovezuje na projekat izgradnje Intermodalnog terminala. Ova nagrada je dokaz se krećemo u dobrom pravcu na polju razvoja logistike i pružanja usluga, ističe Kostić.