Senjak "pokraden"u Knjaževcu. Dalibor Manojlović (Knjaževčanin) prisustvovao utakmici. Jedinstvo osvojilo bod. Razočarane "topđžije" bez snage i volje

24. maj 2021. 10:02 Sport Pirot Plus Online

Zona Istok

28.kolo

.................................................

Pokradeni Senjak

Knjaževac : OFK Knjaz – Senjak 1:0 (0:0)

Senjak : Lilić, U.Nikolić, M.Džonić, Vasić, D.Džonić, <panić, Manić, nedeljković, Uskoković, Popović, M.Nikolić

Strelac 1:0 Nikolić u 90.minutu

Treba ga upamtiti. Sudija se zove MILOŠ MITROVIĆ iz Zaječara.

Još jedan u koloni sudija koji su napali fudbal, brukali se pred narodom i na kraju ukrali pirotskom timu časno zaradjen bod.

Knjaz je iz Knjaževca.

Iz Knjaževca je dobro znani Dalibor Manojlović, sudija koji je na mnogim utakmicama ojadio fudbal I direktno odlučivao o pobedniku.

Manojlović, bio je to ciničan potez, posle utakmice obratio se Dragiši Zlatanovu, treneru Senjaka. Šta li je hteo da kaže, kada je njegov štićenik uradio ono što je dobio ko zadatak.

Da pirotski Senjak izgubi utakmicu.

Gosti su ozlojadjeni odlučili da napuste teren i "pobegnu" sa mesta na kojem je nad njima načinjeno krivično delo kradje . Vidojko Panajotović, predsednik Okružnog fudbalskog saveza Pirot vratio ih je na teren.

A šta li je, kao kontrolor napisao. Videćemo.

Nikada nisam video Dragišu Zlatanova tako uznemirenog, kao danas kada smo razgovarali. 

...................................................................

Bez snage i volje!

Pirot : Tanasko Rajić - Rajko Mitić (Bela Palanka) 2:3 (1:0)

Tanasko Rajić : D. Petrović, usković, Filipović, Ćirić, R. Petrović, V.Petrović, Vasić, Micić, Pešić, ( Džunić ) Nikolić, Mančić

Rajko Mitić : Savić, Milošević, janković, Andrejević ( Varadinac) Vitonjak, Živić, Nešić, Andjelković, Djordjević, Belir , Dodić.

Strelci : 1:0 Nikolić 39.min. 1:1 Janković u 47.min. penal, 1:2 janković u 65.min. 1:3 Nešić u 79.min. 2:3 Džunić u 80.min.

Iznenadjenje se dogodilo.

Nekompletan tim domaćih, bez pet standrdnih prvotimaca, bez dovoljno snage "pao" je u drugom poluvremenu i dozvolio borbenim Beločalančanima da osvoje bodove.

U prvom delu doskorašnji kandidat za najviši plasma delovao je bolje, mada su gosti imali svoje prilike. Golman domaćih Darko Petrović imao je nekoliko sjajnih intervencija.

Po velikoj vrućini, u nastavku gosti su se bolje snašli. Izjednačili su iz penala, a potom, posle dobrih akcija obezbedili pobedu.

Trener Bojan Panajotović razumeo je svoje fudbalere. Delovali su nezadovoljno, razočarano. Za njima je mnogo utakmica koje su im donele nepravdu I veliko uznemirenje!

.............................................................................

"Bendža" odbranio penal! 

Kladovo : Brodoremont – Jedinstvo ( Pirot ) 2:2

Jedinstvo : B.Djordjević, Petković, Milivojević, Cvetković, Nikolov, Ćirić, M.Kostić, B.Kostić, J.Djordjević, Mišić, Ivanović ( Igić)

Strelci : 1:0 Čokanjelović 1.min. J.Djorjević 1:1 21.min. 2:1 Ptrović 23.min. J.Djordjević 53.min.

Saša Mitić I njegovi momci nastavljaju uspešnu seriju. Iako I oni bez nekoliko prvotimaca, uspeli su da se suprodstave veoma dobroj domaćoj ekipi I osvoje bod. Golman gostiju ,,Bendža,, Djordjević u 40.minutu odbranio je penal, što je gostima bio dodatni impuls da u nastavku igraju još bolje i hrabrije.

Saša Mitić, trener pirotskog zonaša, kaže da je zaovoljan ne samo igrom svojih fudbalera, već I disciplinom, ponašanjem, redovnim dolascima na treninge.