Digitalna televizija Savetovalištu za mlade

08. jun 2015. 13:45 Društvo Pirot Plus Online

Kompanija SBB je, u saradnji sa opštinom Pirot, donirala digitalnu televiziju Savetovalištu za mlade, koje se nalazi u okviru Doma zdravlja Pirot. Donacija uključuje TV prijemnik i uslugu Total TV.

Zahvaljujući donaciji svi korisnici Savetovališta imaće priliku da prate kanale iz ponude Total TV-a i koriste brojne prednosti digitalne televizije, među kojima su bolji kvalitet slike i zvuka, veliki izbor kanala, elektronski programski vodič, roditeljska kontrola.

Nakon donacija institucijama socijalne zaštite u Vojvodini, koja je bila prva na redu gašenja analognog signala u okviru procesa digitalizacije, kompanija SBB nastavila je sa doniranjem paketa za praćenje digitalne televizije ustanovama i organizacijama u gradovima širom Srbije. Donacija u Pirotu je 13. po redu, a do sada su donacije realizovane u Vršcu, Somboru, Zrenjaninu, Kruševcu, Kraljevu, Novom Pazaru, Valjevu i drugim gradovima, dok slede Niš i Leskovac.

Ovim povodom želeli bismo da se zahvalimo na saradnji opštini Pirot, jer su se odazvali našem pozivu da budemo partneri u ovoj akciji i inicirali da današnja donacija upravo ode Savetovalištu za mlade. Verujemo da će im ovaj paket omogućiti da vreme provedu još kvalitetnije i lepše, uz mnogobrojne programe.” – istakla je Jovana Lukić, direktorka korporativnih komunikacija kompanije SBB i dodala da kompanija ima više od deset godina iskustva u pružanju digitalnog signala svojim korisnicima.

SBB već godinama uspešno posluje na teritoriji opštine Pirot i poznat je po njihovoj kvalitetnoj usluzi. Ovom prilikom im se zahvaljujem na donaciji. Sigurna sam da će se mladi upravo zavhvaljujući njoj dodatno edukovati, održavati prezentacije, ali i pratiti odličan obrazovni program.” – izjavila je Milica Golubović, pomoćnica predsednika opštine za vanprivredne delatnosti.

Veliko hvala kompaniji SBB i lokalnoj samoupravi na današnjoj donaciji koja je, verujem, došla na pravo mesto. Upravo je to ono što nam je bilo potrebno da bismo osavremenili rad.” – istakla je dr Milena Dimitrijević, načelnica pedijatrije Doma zdravlja Pirot.

Dr Miroslava Jovanović, ginekolog i koordinator rada u Savetovalištu za mlade, rekla je da je ova donacija došla kao poklon za 10 gdina rada Savetovališta i izrazila nadu da će se sa njim dodatno popraviti rad i da će omogućiti da edukacija dobije još jednu dimenziju.