IZBORI 2020. Saopštenje Srpske radikalne stranke u Pirotu

14. maj 2020. 09:12 Izbori 2020 Pirot Plus Online

Gradski odbor Srpske radikalne stranke u Pirotu poziva sve sugrađane Pirota koji veruju u doslednost, poštenje i pravdu da dođu i podrže Srpsku radikalnu stranku Pirota i svojim potpisom daju podršku jedinoj opoziciji u gradu.

U saopštenju koje su nam poslali navodi se:

Mi smo u svakodnevnom kontaktu sa građanima. Mi smo oči i uši naroda. To možemo da argumentujemo tako što smo ukazivali javnosti na konkretne probleme građana između kojih izdvajamo prikupljanje potpisa širom Srbije koju je sprovela Srpska radikalna stranka za Ukidanje Javnih izvršitelja, borbu za ukidanje MXE, ukazivali smo i slali dopise lokalnoj samoupravi za probleme sa pijaćom vodom u selima Nišor i Petrovac, ukazivali smo na probleme ulice Rogoz. Ukazali smo na problem Zelene pijace. Zalažemo se za zabranu ulaska migranata u Srbiju, jer nad njima nema nikakve kontrole.
Pozivamo sve žene, devojke, i muškarce da dođu i podrže jedinu opciju koja u svojim redovima ima najviše žena, koje se bore za pravdu, poštenje i doslednost.
Mi ne pozivamo sugrađane da nas podrže, a da zauzvrat neko prazno obećanje. Mi vas pozivamo da nam ukažete poverenje, kako bi smo mogli u Skupštini grada da zastupamo i iznosimo vaše probleme.
Naši kandidati za odbornike su dosledni, pošteni i skromni, građani ovog grada.

Jedino kod radikala na poslaničkoj listi ne 1/3, ne 1/2, već 100% je žena na poslaničkoj listi iz Pirotskog okruga.

Mi smo jedina politička opcija koja se bavi problemima građana i da iste iznosimo u javnosti kako bi se što pre rešili.
Mi ne pričamo prazne priče, već pričamo o konkretnim problemima građana. Shvatili smo da je ljudima dosta lažnih predizbornih obećanja, kao i stanačkih zapošljavanja.
Dosta je bilo korupcije, prevare, laži i obmane.
Srbija je večna dok su joj deca verna!!!

Srpska radikalna stranka
Opštinski odbor Pirot,

predsednik Nataša Potić