Sajam zapošljavanja u organizaciji NSZ

06. mart 2013. 19:09 Gradska hronika Pirot Plus Online

Nacionalna služba za zapošljavanje – filijala Pirot organizuje Sajam zapošljavanja u Pirotu, u utorak, 12. marta 2013. godine od 10:00 – 14:00 časova, u Sportskoj hali „Kej“.

Na sajmu će se predstaviti 20 poslodavca koji su iskazali potrebe za oko 300 radnika, a traže se radnici sledećih zanimanja: prodavci, konfekcionari tekstila, fasaderi, zidari, tesari, armirači, moleri, radnici mašinske struke (mašinbravar, bravar, metaloglodač, metalobušač, zavarivač, mašinski inženjer, diplomirani mašinski inženjer), čistači, pomoćni građevinski radnici, rukovaoci jednostavnih građevinskih mašina, izrađivač gornjih delova obuće, tapetari, vozači, diplomirani ekonomisti, radnici obezbeđenja, knjigovođe, radnici na preradi voća, inženjer prehrambene tehnologije, vozači teretnjaka, diplomirani inženjeri građevinarstva, diplomirani inženjeri arhitekture.

Ovim putem Nacionalna Služba za Zapošljavanje Filijala Pirot poziva sve zainteresovane koji traže posao da učestvuju na sajmu zapošljavanja i iskoriste priliku da se direktno informišu o slobodnim radnim mestima, kao i da iskoriste mogućnost da poslodavcima predstave svoje kvalitete, znanja i veštine.