Sa oca je ostanulo sinu! Bratislav Ćirić, sin legendarnog fudbalera Radničkog, novi predsednik pirotskog prvoligaša!

25. jun 2020. 21:00 Sport Pirot Plus Online

Život veoma često zna da ispiše dirljive priče.

 Bratislav Ćirić, sin legendarnog fudbalera Radničkog, Pravdoljuba Ćirića i primernog ekonomiste u Industriji odeće  Prvi maj, postao je danas predsednik FK Radnički.

  Ćirić je tako zamenio Zorana Nikolića, koji je na čelu našeg Kluba bio od 2017. godine.

   Na današnjoj Skupštini kluba, prisustvovalo je 19 delegata, fudbalera, prijatelja kluba i članova Radne zajednice.

Najpre je Zoran Nikolić, nadoknadio sve ono što nije uradjeno u proteklim godinama, podneo je finansijski izveštaj i izveštaj o rezultatima koji su ostvareni.

 Podsećamo, Zoran Nikolić je 2017. godine nasledio Aleksandra Ćirića, kada se Radnički plasirao u Drugu ligu. Stalno smo isticali da je fudbalski i pogon Radničkog, tačnije fudbaleri prvog tima i Stručni stab, bili najuspešniji deo kluba.

  Zoran Nikolić je prisutnima podneo izveštaje za protekli period koji je, za Radnički, što se rezultata prvog tima tiče, bio izuzetno uspešan.

Potom je Zoran Nikolić podneo ostavku na mesto predsednika FK Radnički Pirot.

   Iako se ovih dana nije govorilo o izboru novog predsednika Kluba, Zoran Nikolić je sve prijatno iznenadio kada se  na kraju obratio prisutnima i predložio Bratislava Ćirića, diplomiranog ekonomistu za novog predsednika FK Radnički.

Na kraju Pošto je predlog jednoglasno prihvaćen. Bratislav Ćirić, u svojstvu novog predsednika Radničkog, obratio se prisutnim delegatima.

 Po završetku Skupštine novi i doskorašnji predsednik obratili su se novinarima.

 Bratislav Ćirić će za nekoliko dana predložiti novi sastav Upravnog odbora kao i ostale značajne funkcije u klubu, sportski direktor, generalni sekretar, komesar za bezbednost …