Rezultati u drugom planu, sledi konsolidacija Kluba

27. septembar 2013. 08:40 Sport Pirot Plus Online

Rukometaši Pirota startuju u , takodje, u skraćenoj Drugoj ligi grupa Istok. Kao i kod žena, i u muškoj konkurenciji biće samo osam timova. Proteklih dana , posle previranja u Klubu, pirotski tim je u izmenjenom sastavu. Nema trenera Nikole Kostića, kao i dvojice rukometaša Gogova i Simonovića. Umesto Kostića, ekipu će trenirati Lilić, a dvojica standardnih prvotimaca ustupljeni su Beloj Palanci. U Klubu su se zahvalili i igračima iz niškog Železničara. Dragan Ivanov, sekretar Kluba kaže da će Pirot, bez obzira na brojne promene, podmladjeni tim Pirota nastojati da bude ozbiljan rival u ovom takmičenju.

Igraćemo sa našim rukometašima. Politika Kluba je da se najpre konsolidujemo finansijski, da organizujemo stručni rad sa mladjim kategorijama , a da potom stvaramo ekipu za visoke domete. Sednica Skupštine Kluba koja je u petak, 27. septembra , takodje, treba da donese odgovore na mnoga pitanja. Biće izabrano i novo rukovodstvo kaže Dragan Ivanov.

Rukometaši Pirota u prvom kolu igraju u Beloj Palanci sa ekipom koja je u ovom prelaznom roku dovela brojna pojačanja i ima ambicije da igra u višem rangu takmičenja.

Meč se igra u 18 časova u novoj Hali u Beloj Palanci.