Revija malih pozorišnih formi u Pirotu od 1. do 6. decembra

23. novembar 2021. 13:11 Kultura Pirot Plus Online

Povodom 12. Revije malih pozorišnih formi koju organizuje Narodno pozorište Pirot danas je u prostorijama pozorišta održana konferencija za medije.

Tom prilikom direktor Gradimir Filipović rekao je da su zbog aktuelne epidemiološke situacije pomerili termin održavanja Revije malih formi. Program je sklopljen i Filipović veruje da će publika uživati.

Prva predstava je na programu 1. decembra - monodrama “Živ mi ti” koju igra Dragan Boža Marjanović, druga predstava je 2. decembra - “Neka bude šta bude samo da je muško”, uloge tumače Sandra Bugarski i Dragan Savić, treća predstava je 3. decembra - “Crveni šešir”, igraju Mina Lazarević i Nada Blam, četvrta predstava je 4. decembra - “Dobri čovek”, igraju Ljiljana Blagojević, Vesna Stanković i Branislav Tomašević. Poslednja predstava je 6. decembra - “Neću da platim i ne mogu da platim” Ansambla Narodnog pozorišta Pirot.

O ovome je na konferenciji govorio organizator Dejan Glišić.

Slađana Petrović istakla je da će se karte prodavati pre svega u kompletima po ceni od 1.600 dinara, a pojedinačne po 500 dinara. Za prvih sto kompleta karta za predstavu pirotskog pozorišta je gratis.

Organizatori naglašavaju da će se sve održati uz poštovanje svih propisanih protivepidemijskih mera, a sve predstave počinju u 19.30 u sali Narodnog pozorišta Pirot.

Karte su u prodaji od sutra 24. do utorka 30. novembra.