Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 02.10.2019. | objavio Plusonline

0

Rešen problem ventilacije u Skloništu. Grad Pirot uskoro korisnik objekta

Poslednju informaciju o Skloništu koje je, sada već davne 2013. godine,  izgrađeno u dvorištu Osnovne škole “Vuk Karadžić” objavili smo početkom 2016. godine kada je na sednici Skupštine opštine Pirot doneta odluka da se Sklonište do oktobra 2016. da na upravljanje Sportskom centru. 

Problem se javio odmah nakon izgradnje objekta, prvo oko njegovog gazdovanja a zatim se ispostavilo da i u tehničkom smislu objekat nije ispunio predviđene uslove. 

Ovih dana, punih šest godina od izgradnje nazire se konačno rešenje problema.

Bojan Ranđelović, pomoćnik gradonačelnika za vanprivredu kaže da je neuslovna ventilacija u objektu zahtevala dodatne tendere i radove, koji su uspešno završeni. U pripremi je i u ugovor koji će biti potpisan izmedju JP “Skloništa Srbije” i Grada Pirota, čime će grad biti korisnik objekta. Sklonište je dvonamensko – osnovna namena je sklonište u slučaju opasnosti, ali će se sklonište koristiti i kao steljanja. 

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline