Rekordni prihodi Tigar Tajersa u 2019. od početka rada u Pirotu. Proizvedeno preko 13 miliona auto guma

28. januar 2020. 22:20 Privreda Pirot Plus Online

Drugi put zaredom Kompanija Tigar Tajers u Pirotu, početkom godine, svoje radnike upoznaje sa ostvarenim rezultatima u prethodnoj i planovima za predstojeću godinu. U nekoliko dana u velikoj sali Kluba Vojske oko četiri hiljade zaposlenih prisustvovaće prezentaciji ostvarenih rezultata i predstavljanju planova i prioriteta za novu poslovnu godinu. Direktor Kompanije, Igor Zyemit, kaže da je suština uspeha veoma jednostravna, to čine ljudi i timovi, a Tigar Tajers su ljudi.

Govoreći o Kompaniji u Pirotu, na čijem je čelu, Igor Zyemit je pokušao da objasni šta je to zapravo „Made in Tigar Tajers“.

Tigar Tajers je u prošloj godini proizveo oko trinaest miliona i dvesta hiljada auto guma. Proizvodi su distribuirani na sedamsto destinacija širom sveta, odnosno, otpremljena je dvadeset jedna hiljada kontejnera i kamiona. Prihodi su rekordni u 2019. godini istakla je finansijski direktor, Milena Tošić.

Tigar Tajers će nastaviti sa upošljavanjem novih radnika i za očekivati je da bude jedna od najvećih Mišlenovih fabrika, rekao je direktor Sektora za ljudske resurse, Zoran Kostić.

Posle obraćanja novinarima otvorena je multimedijalna izložba radova oko četrdesetak radnika Tigar Tajersa.