REAGOVANJE (4): Miloš Colić & Zlatko Jovanović!

05. avgust 2021. 16:49 Gradska hronika Pirot Plus Online

Ovo je poslednji put da odgovaram na optužbe gospodina Zlatka Jovanovića, rekao je Miloš Colić, zamenik gradonačelnika kada je pozvao da reaguje na još jedno reagovanje.

Gospodin Jovanović mora da zna da je celokupni projekat 700.000 evra. Isto takva tvrđava sređivana je i u Montani. Naš projekat je koštao 369.000 evra. To je jedina istina, ovim stavljam tačku na celokupnu priču i na očekledno namerno plasiranje dezinformacija, rekao je Colić.

Colić je takođe istakao da je grad Pirot ranije krenuo u izradu projektne dokumentacije za izgradnju dva toaleta pored Arheološke postavke, gde je dozvoljena gradnja.  

Da je ovaj projekat prekogranične saradnje prošao ne jednu, ne dve već do sada možda i najveći broj kontrola potvrdio je i Nenad Petrović, iz Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj. Radovi su kontrolisani od niškog Zavoda za zaštitu spomenika, Republičkog zavoda, ali i od strane specijalne komisije Ministarstva finansija. Projekat nije imao nijednu, ni najmanju zamerku, istakao je Petrović