REAGOVANJA! Zaposleni: Direktore Petroviću, ispade da smo mi krivi!

17. decembar 2020. 15:00 Korona virus Pirot Plus Online

Dr Goran Petrović, direktor Bolnice juče se pojavio na dve televizije. Jednu našu, pirotsku i drugu srpsku. Videli ste u našem postu šta je rekao!

 Danas su stigle reakcije zaposlenih. Mislim da ovde ima i sestara i tehničara i nemedicinskog osoblja. Da ne ulazim u detalje.  

Uz odredjene slovne reakcije, pre svega, objavljujemo pismo!  Direktor ih je iznenadio izjavom! Njihov direktor!

………………………………………………………………………….

Ljudi su mnogo ljuti, izjavom direktora da je najveći broj zaražen u zelenoj zoni i da se lična zaštitna oprema ne primenjuje najpoštenije i nakorektnije.  

Strašna izjava!

Zaposleni ne mogu da veruju, umesto hvala, ni jednom se nije zahvalio, on optužuje zaposlene?! Čak i da je to tačno, a nije! Onda on direktno potvrđuje da organizacija rada u Bolnici je ravna nuli i naravno odgovornost snosi direktor.

U  drugim zemljama kada neko ne može da uspostavi kontakt sa zaposlenima , stalno je u svađi sa svima, rezultati istinski, a ne oni na papiru koji trpi sve, su ravni nuli. Taj iz moralnih razloga treba da podnese ostavku

Među nama radnicima ponovo se govori o štrajku. Pročitajte šta sve piše na našim grupma. Da nije trenutak i nećemo! Životi su u pitanju! Cela Bolnica zna da štrajk koji nije prekinut, već je zamrznut, sa obećanjem iz Ministarstva zdravlja da će direkor promeniti ponašanje. Dva sindikata čiji su predsednici iz Beograda došli su kod direktora i prekinuli štrajk.... Jednom mogu da nas prevare, ali dva puta ne.

   To mogu da  potvrde i  neki naši specijalisi koje je direktor maltretirao i sada to radi, ko je izdao, a ko je ostao rame uz rame sa zaposlenima.

  Zaposleni u Bolnici ne veruju direktoru za broj zaraženih. Zašto ne objavi po organizacionim  jedinicama koliko ima zaraženih? Onda bi svi znali da li je tačno, ovako niko ne zna... On može da kaže koliko hoće,.

  Zaposleni npr. sa fizikalne ne znaju koliko je zaraženo na internom i obrnuto... U intenzivnoj nezi ih je samo 5, na fizikalnoj  više njih, radiologiji više njih,  na ortopediju udaren katanac,  interno puno...

   Laboranti jednog momenta su bili 9 od 20...A još koliko ima službi u bolnici? Ne veruju mu zaposleni ništa... Sve  šteluje... Nema poverenja bilo šta da on izjavi... Možda je u pravu, ali neka da tačno po svakoj službi koliko zaraženih... Pa prijemno, grudno, hirurgija, neurologija, psihijatrija, operaciona blok, pedijatrija, ORL, očno, ginekologa, porodilište, ambulante, transfuzije, infektivnom, patologija... Nemedicinski deo...

   Dakle kad bi objavio po službama, svako iz svoje službe zna koliko je zaraženo i znali bi da li laže ili ne!

   Ovo smo napisali sinoć  kada smo gledali na našoj TV. Nas nekoliko okupilo se čulo telefonom, preko grupa.  Nismo moli da izdržimo. Zvali su nas, prijatelji i rodbina i neke kolege. Pričali su šta je direktor rekao za te televizije. Valjda su njegove u to se ne razumemo!

……………………………………………………………..

 Čitamo vaš Portal i verujemo da ćete da objavite!