Rako Djurović: Sudijske greške, namerne ili ne, “ubijaju” fudbal! Kako li je tek fudbalerima?!

04. maj 2021. 13:01 Sport Pirot Plus Online

Čini se da, dok je fudbala u ovoj zemlji, da se strasti neće stišavati i da će sudijskih i svih drugih nepravdi i dalje biti.

  Menjaju se samo “kreatori” i “egzekutori”! Napreduju, poznato je to odavnina, samo oni koji poslušno sprovode planove, paklene ideje na račun časne fudbalske igre.

    Penal Danila Grujića, izmišljen u Pirotu, u subotu, na praznik, ne samo da je izazvao reagovanje ljubitelja fudbala, već i potvrdio ono što dugo traje, da često  nema čistog, časnog nadmetanja.

  UEFA jer unela neku nadu da će sačuvati one koji igraju fudbal, šaljući našem Savezu dokaze šta se u poslednjim kolima dogadjalo u naša, navodno, dva elitna takmičenja.

 Rako Djurović je dugogodišnji fudbalski sudija, pravi reporezent ove grupe sudija koji su u svemu bili pravi delioci pravde.

 Jedno vreme je radio u fudbalskim institucijama. Sada ga više nema. Ali, njegova borba za “poštenu rabotu” nije prestala.

    Posle njegove ocene koju je glasno saopštio da je Radnički Pirot, odlukama sudije Dalibora Manojlovića, oštećen u Lazarevcu, ovaj časni čovek, oglasio se i danas, posle načina na koji je uticao na derbi internacionalac i jedan od, navodno, vodećih sudija u našoj zemlji.

Danilo Grujić.

      Rako Djurović je ogorčen na Danila Grujića, ali ne samo na njega.