Radovi na kružnom toku u skladu sa vremenskim uslovima **Video**

04. januar 2013. 13:32 Gradska hronika Pirot Plus Online

Radovi na izgradnji kružnog toka kod Malog mosta odvijaju se prema planiranoj dinamici. Zoran Arizanović, iz Direkcije za izgradnju, kaže da je kolovozna ploča sa konstrukcijom završena na vreme i most u jednom delu pušten za saobraćaj.

-Saobraćaje automobile još uvek ne ide preko mosta, jer beton još uvek sazreva. Smatramo da će se uslovi steći uskoro. Kompletan saobraćaj profunkcionisao je prema naselju Prčevac. I pešački saobraćaj preko Malog mosta je uspostavljen - kaže Arizanović.

Arizanović kaže da je sa izvođačem radova dovogovoreno da se sve aktivnosti organizuju u skladu sa vremenskim prilikama.

-Mi smo privremeno obustavili radove u dogovoru sa izvođačem radova što zbog praznika i da vidimo kako će dalje biti vremenski uslovi. Izvođač će e radiit i preko zime, ukoliko vrmenski uslovi dozvoljavaju izvođenje radova. Preostaje postavljanje ivičnjaka, formiranje ulaznih i izlaznih lepeza sa kružnog toka, a zatim radovi na kanalizaciji, reč je uglavnom o zemljanim radovima. Posle praznika ukoliko ne bude niskih temeperatura i snega pustićemo putnički aobraćaj preko mosta , jer ukoliko ima snega nemamo mogućnosti da pospiamo so, jer je tu sada goli beton koji nije otporan – kaže Arizanović.