Radnički objavio transfer listu

04. januar 2013. 14:14 Sport Pirot Plus Online

Bez obzira što prelazni rok za fudbalere u Srbiji zvanično nije počeo u klubovima su već napravljene transfer liste.Doduše,uglavnom je poznato ko će napustiti klub a o dolasku novih igrača nerado se govori.

Sportski direktor Radničkog, Adnan Biščević, kaže da je rukovodstvo, u saradnji sa šefom stručnog štaba donelo odluku o tome ko će napustiti redove „Belih“.Među grupom igrača je najiskusniji prvotimac Ivan Stanojević koji je odlučio da prestane sa aktivnim bavljenjem sportom.

Redove Radničkog napuštaju još Tanasković,Stavrić,Mitić, Dragačević i golman Đukić a na pozajmicu idu Ilić,Penčić i Živković.Za sada jedino izvesno pojačanje je, odličan štoper, Saša Markov,igrač Balkanskog i nekadašnji igrač niškog Radničkog i Sindjelić. Ovih dana rukovodstvo Radničkog razgovaralo je sa još nekim fudbalerima, a igrač čiji je dolazak gotovo izvestan jeste Miloš Đorđević, koji je ponikao u redovima „Belih“ a potom igrao u Partzanu i sarajevskom Olimpiku.

Drugi deo bazičnih priprema Radnički će nastaviti na Dojranskom jezeru, u Makedoniji,gde će u sportskom centru Istatov odigrati nekoliko utakmica.