Radnički bolji od Sindjelića, ali Dukić još uvek nije pronašao prava rešenja za pojedina mesta u timu!

31. jul 2017. 10:30 Sport Pirot Plus Online

Radnički – Sindjelić 2:0 (2:0)

Radnički : Bulajić, Andjelković, Nikolić, Dojkić, B.Mančić, Petrov, Matović, Emunike, Spasić, Živanović i Dimitrov

Igrali su još Ilić, Vasov, Filipović, Davidović, Djurić, Ćirić, N.Mančić, Boškov, Todorović, Ivković, Petrović,

Strelci Emunike u 35. i Dimitrov u 44-minutu

Dražen Dukić još uvek slaže ,,mozaik,, proveravajući formu igrača. Uz sve to, povremeno se pojavi i neko novi ime. Danas smo videli trojicu fudbalera koji su verovatno na probi Anđelkovića, Živanovića i Matovića. Novodošli fudbaler Emunike, postao je pravi ljubimac gledalaca, plenio je igrom, zalaganjem, driblinzima, a danas i golom. Odlični napadač, zadobio je povredu i vidno hramajući, napustio je teren. Treba se nadati da se ne radi o težoj ozledi, jer je ovaj fudbaler do sada, sa Dojkićem i Dimitrovom pokazao da je pravo pojačanje.

Dražen Dukić, trener Radničkog i danas je svima pružio priliku . Trreba reći da nije mogao da vidi sve ono što je tražio. U prvom poluvremeenu ,,lopta je bolje išla,, postignuta su dva gola, bilo je još nekoliko prilika. Temperatura užano visoka i bilo je teško igrati.

U nastavku Radnički je i dalje, bio daleko bolji partner, od Sindjelića, koji se skoro nije predstavio u ovako bledom izdanju, ali golova više nije bilo.

Danas su nedostajali Marko Mančić i Filip Tolić, razloge ne znamo, možda povrede ili odmor, tek, videlo se da Dukić polako formira tim i da će već na sledećim utakmicama ekipa još bolje funkcionisati.