Radnici Preduzeća “Srdjan Minić” uklonili vozilo, očistili sneg i osposobili put Bazovik – Orlja! Radiće se prema Ragodešu i Rudinju!

17. januar 2018. 08:03 Gradska hronika Pirot Plus Online

Posle dvočasovnog rada, radnici Preduzeća ,,Srdjan Minić,, uspeli su da izvuku utovarivač koji se sinoć zaglavio u selu Bazovik prilikom čišćenja snega i tako oko 10,30 minuta osposobili deonicu lokalnog puta Bazo ik – Orlja za saobraćaj. Srdjan Minić nam je ovu informaciju potvrdio sa lica mesta oko 11 časova.

Srdjan Minić, vlasnik istoimene firme koja je dobila posao čišćenja lokalnih puteva u zimskom periodu, naime, javio nam je sinoć da je ovaj put od Bazovika prema Orlji od popodnevnih sati u prekidu.

Meštani Bazovika su u selu kraj asfaltnog puta kopali kanal gde prolazi vodovodna cev u želji da poprave vodovodnu mrežu, potkopali asfalt i time onemogućili da utovarivača firme “Srdjan Minić” nastavi rad. Mašina se zaglavila i tako preprečila put kroz selo i dalje deonicu do Orlje! Srdjan Minić nam je rekao da su zbog mraka sinoć oko 16,30h prekinuli rad.

Branislav Kostić, rukovodilac Zimske službe u Javnom preduzeću za planiranje i uređivanje gradjevinskog zemljišta jutros nam je oko 9 časova najavio da je vozilo Preduzeća ,,Srdjan Minić” sa dodatnom opremom na putu za Bazovik , da se očekuje da se vozilo izvuče i nastavi uklanjanje snega do sela Orlja. Kostić kaže da su vremenski uslovi loši, da je pala i kiša, da ima leda i da će izvlačenje potrajati.

Put do Bazovika više nije prekidu.

Srdjan Minić nam je rekao da su ekipe nastavile da čiste lokalne puteve prema Ragodešu i Rudinju!