Radnički u ponedeljak 11. januara počinje pripreme. Mladi reprezentativci Ivan Dokić i Bojan Vlaović velika pojačanja

10. januar 2021. 13:30 Sport Pirot Plus Online

Radnički je napravio dobar posao, rekao mi je juče Marko Vidojević, raniji trener Radničkog. Marko je trenutno u Beogradu,  za neki dan vraća se u Crnu Goru, gde nastavlja da radi.

  Marko dobro poznaje Bojana Vlaovića, rodjenog u Mojkovcu 2000. godine. Vezni igrač, "desetka", kako kažu treneri. Vlaović je fudbaler superligaša Metalca iz Gornjeg Milanovca.

    Metalac je odobrio da talentovani fudbaler narednih šest meseci igra za Radnički. "Bonus" je, što je posebno bitno, Milanovčani na njega ozbiljno računaju za naredno prvenstvo. Igre u Radničkom biće sigurno, prilika da se Vlaović nametne Metalcu.

   Moj prijatelj iz Kragujevca, čovek od autoriteta, reče mi sinoć da je golman Ivan Dokić jedan od najtalentovanijih mladih golmana u Srbiji. Njegov Radnički je na početku ove sezone tražio od Spartaka da Dokića ustupi Kragujevčanima, ali Subotičani nisu prihvatili. Očigledno da je pirotski Radnički ovog puta bio uspešniji.

 Pirotski prvoligaš u ponedeljak startuje. Nikola Puača, šef Stručnog štaba, okupiće fudbalere u 14 časova. Najavljeno je da će i dva mlada talentovana fudbalera Ivan Dokić i Bojan Vlaović biti na prvom treningu.

   Najavljeno je da su u klubu dozvolili šestorici fudbalera da traže drugu sredinu. Ko će od dosadašnjih prvotimaca biti na treningu, videćemo. Odlaze Momić, Marković, Šuljagić, Velev, Jaćimović, Milanović. Ožegoviću je istekao ugovor. Ima ponude nekih prvoligaša.

    O pojačanjima Bratislav Ćirić, predsednik i Nikola Puača, šef Stručnog štaba nisu želeli u detalje, tek za Ivana Dokića i Bojana Vlaovića dobili smo potvrdu.