Radnički i Černomorec u Burgasu igrali “vaterpolo” ! Na terenu pod vodom nije bilo golova ! Čelar, ipak, zadovoljan!

05. februar 2020. 14:21 Sport Pirot Plus Online

Trening utakmica  ( 1)

Pripreme u Pomorju Bugarska

Radnički – Černomorec 0:0

Fudbaleri Radničkog, stigli su u ponedeljak u večernjim satima u bugarsko letovalište Pomorje. Juče su održali dva treninga, a danas od 11 časova po bugarskom vremenu odigrali prvu trening utakmicu. Protivnik ekipe Dejana Čelara bio je Černomorec iz Burgasa.

Zbog kiše koja je padala cele noći i danas pre podne, promenjeno je mesto odigravanja.  Utakmica je odigrana u Burgasu, 30 kilometara od Pomorja. Igralo se na terenu  pod vodom,. Nije moglo da se trči , a kamo li da se  kombinuije i šutira na gol. Utakmica je, kako se moglo i očekivati, završena bez golova. Kao da je igran vaterpolo,  a ne fudbal.

 U prvom poluvrememnu Dejan Čelar je odredio sledeći tim :

 Kojić, Vlajković, Dojkić, Marković, Mančić, Tolić, Milenković, S. Petrović, Vusljanin, Nikčević, Šarić 

U drugom poluvremenu, od 45.minuta igrali su Stefanović, Kostić Milutinović, Kostas, Spasojević i Mirković. U 60.minutu u igru je ušao  Radivojević, kasnije i N.Petrović, Kamenović, Savićević i Mijalković.

Prve informacije dobili smo od Alekse Kostića Milutinovića, a potom zahvaljujući razumevanju i ljubaznosti, odmah posle ručka, oko 14 časova, čuli smo i videli Dejana Čelara. 

 Čelar nam je pored ostalog rekao da se zbog kiše igralo u Burgasu, i da je više nego zadovoljan pre svega pristupom, zalaganjem i kvalitetom koji smo pokazali dok smo ponavljali stvari koje radimo na treninzima.

Radnički drugu utakmicu igra u subotu.

*Naslovna fotografija preuzeta sa sajta https://www.chernomoretz1919.com/