Radna grupa: Definisati sigurne partnere do iduće srede, novi sastanak u petak!

15. oktobar 2014. 16:08 Privreda Pirot Plus Online

Danas je u Ministarstvu privrede Republike Srbije održan prvi sastanak Radne grupe koja je formirana u cilju rešavanja problema u Kompaniji AHA Mura Prvi maj.

Vladica Marinković, poverenik ASNS u AHA Mura Prvi maj, član Radne grupe, kaže da je u dvočasovnom razgovoru pokazano veliko interesovanje da se nadje rešenje za pirotsku konfekciju. Marinković ističe za Plus radio i Portal Plus online da su odredjeni termini za prve aktivnosti.

- Dogovoreno je da već od sutra predstavnici Ministarstva privrede uspostave kontakte sa dosadašnjim partnerima i potencijalnim kupcima , definišu njihovu spremnost za dalju saradnju i pozovu ih da u sredu 22. oktobra dodju na sastanak u Beograd. Sa tim informacijama koje će imati Mnisistarstvo privrede , biće obaveštena radna grupa na sledećem sastanku koji će biti održan idućeg petka, kaže Vladica Marinković

Radnu grupu čine predstavnici Ministarstva privrede, Ministarstva finansija – Poreske uprave, Ministarstva rada i zapošljavanja, Agencije za privatizaciju i reprezentativnih sindikata u Kompaniji.

Audio Vladica Marinković, iz Beograda, sa sastanka Radne grupe