Prvi tretman suzbijanja odraslih formi komaraca 11.juna na teritoriji Grada Pirota

08. jun 2018. 09:30 Gradska hronika Pirot Plus Online

Preduzeće „SANIT M&M“ D.O.O. iz Niša 11.juna od 5 časova ujutru obaviće prvi tretman suzbijanja odraslih formi komaraca na teritoriji Grada Pirota.

Suzbijanje odraslih formi komaraca radiće se uređajima na sledećim lokacijama:


  • Reka Nišava od ušća reke Jerme do ušća reke Temštice, reka Jerma od G.Držine do Sukova, pojas oko akumulacionog jezera i gradskog kupališta, Rasnička reka od sela Barje Čiflik do ušća u reku Bistricu, Gradašnička reka od kraja sela Gradašnica do ušća u reku Nišavu, reka Bistrica do ušća u reku Nišavu, Rogozki kanal od izvorišta Kavak do Kalea, park Momčilov grad, park hotela Pirot, zelene površine u Takovskoj ulici, park Maksima Gorkog, park Trg Republike, park Trg Karađorđe, park LEAP -22.divizije, zelene površine u ulici Nikole Pašića, park u ulici Vojvode Stepe i park u ulici Dragoljuba Milenkovića.


Da bi se akcija uspešno realizovala i izbegle neželjene posledice Preduzeće „SANIT M&M“ poziva građane da u vreme tretmana ne borave na pomenutim lokacijama niti da izvode kućne ljubimce. Pčelari se obaveštavaju da preduzmu mere zaštite pčelinjih društava.

Molimo da se u svemu sledi navedeno uputstvo jer će u slučaju oštećenja zdravlja svaki pojedinac snositi odgovornost za sebe, roditelji za decu, kao i svaki sopstvenik za svoje domaće životinje.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika tretman se odlaže za prvi naredni dan kada vremenski uslovi pogoduju za izvođenje istog, u jutarnjem ili večernjem terminu.

Za sve dodatne informacije u vezi ovog tretmana građani mogu da se obrate Preduzeću „SANIT M&M“ na tel. 018-258-019 i 018-243-876.