Radnički u sredu startuje! Sa kakvim snagama!? Treba se spremati za narednu sezonu! Ova je…

25. januar 2022. 11:03 Sport Pirot Plus Online

Marko Vidojević je krenuo iz Beograda.Ovih dana, kako kaže, bio je u stalnom kontaktu sa predsednikom. Klub je izmirio odredjene obaveze pema igračima.  S obzirom da nije imao poseban izbor, Vidojević se izgleda nije odlučio za podužu transfer lisu. 

Koliko kaže, tražio je ponekog fudbalera u Beogradu.

Šta je našao videće se.

Pripreme za nastavak prvenstva počinju u sredu, 26.janura. Prema planu.

Cilj kluba je jasan, bar do kraja prvenstva. Konsolidovati sve redove, finansijsku situciju smiriti kako bi se nesmetano poslovalo. 

Što se organizacionih problema tiče, čini nam se sve više, da je Radnički i u prošloj sezoni imao "trojanske konje" koji su se osmehivali, a radili za sebe. Na kraju je sve izašlo na videlo!

A hoće I dalje.

Da li treba tražiti nadu u inatu, pa nekima koji su otvorili privatnu školu, nadajući se da će za neku godinu izać i na tržište i prodavati pirotsku decu.

To je naravno dozvoljeno, ali nemojte bar ulaziti uklub svesni da ćete izaći, nemojte imati trenere iz Kluba iako ih ima malo i uzimati decu koju ste do juče kao trener Radničkog učili fudbalu.

To je samo jedan primer, a ima ih previše.

Bratislav Ćirić najpre treba da održi sednicu Skupštine.Uvede u Upravni odbor nove snage, pojača stiruručni rad sa mladjim kategorijama I tako se izdići iznad nevolja.

Definitivno,Radničkom je NEOPHODAN  sportski direktor. Profesionlac.Tako su neki zapošljeni u nekim sportskim institucijama, zašto grad na neki način ne bi plaćao preko tih institucija I sportskog direktora ! 

Treba da bude čovek iz fudbala, naše dete koji bi bio autoritet i veza izmedju Beograda i Niša, Radničkog, Ćirića, Vidojevića I trenera koji će biti dovedeni u Klub. Ima difovca bivših fudbalera.

Ako neko pita, a ne pita niko,evo nekih predloga bivših igrača Radničkog od iskustva.  Ajde, a onda vi krkitikujte ili predložite još nekoga !

Žako Jeličić, Dragan Zoraja, Cekić i Stamenković iz Leskovca, Vojkan Aleksić, ako želi i može Miroljub Djordjević,  Vlada Petković, Nenad Jestrović, Rade Medić…

Ljudi koje znaju u srpskom fudbalu.FilipTolić može biti projektovan za sportskog direktora, ali on je još uvek potreban ekipi !

Pogledajte ko sve stoji iz KK Pirot. 

ZarJadran Vujačić i iz senke Nikola Mirotić nisu svetska imena.

Takav ili sličan treba Radničkom.

ZoviteDragija Palova, on je skaut Oksera francuskog prvoligaša, možda bi se odlučio da se vrti u Pirot. Bilo je izgleda i Okser da dodje na Balkan.

Itd.Itd.

Samo treba razmišljaiti i tražiti.

Srećno, napred Radnički !!!