Prva liga samo što nije! Stadion kraj Nišave doteruje se za 21. avgust kada dolazi Dinamo iz Vranja. Biće "kao nov" obećava Boban Tolić, direktor Komunalca!!!

10. avgust 2016. 09:30 Gradska hronika Pirot Plus Online

Odbrojavanje do početka prvenstva Prve lige je uveliko počelo! Marjan Živković i njegovi momci predano rade spremajući se za jedno od najtežih gostovanja. Žreb je Piroćance poslao u Jagodinu gde će sa bivšim superligašem odmeriti vrednosti u prvoj utakmici ! U Radničkom kažu da su spremni , da će respektovati sve rivale, ali da se nikoga neće uplašiti. Zašto bi? Igraće se fudbal!

Rukovodstvo sa svoje strane radi i donosi odluke koje treba da pospeše rad i atmosferu. Odredjene su cene ulaznice, a juče je bilo i zvanično slikanje igrača ,,za jednog fotoreportera,,! Ostali će , valjda imati drugu priliku !

Posebno ,,pršti,, na Gradskom stadionu. Radnici Komunalca rade po zahtevima Komisije za prijem stadiona FSS, ali i sredjuju svlačionice kako bi prvi meč , 21. avgusta protiv Vranjanaca, bio odigran u ,,novim,, tehničkim uslovima.

Radnici Komunalca završavaju značajne poslove. Dobili su brojne zadatke . Komunalac će raditi i deo sredstava finansirati, deo ,,ide,, iz ,,kase,, Sportskog centra. Svi zajedno, naravno, da bi bilo i lepše i udobnije.

Bobana Tolića, direktora Javnog preduzeća Komunalac, pronašli smo, naravno, na Stadionu. Razgovarali smo na ,,pirotskom ćilimu,, koji je Ivan upravo valjao, ostavljajući tragove kao na Vembliju. Stajali smo na centru, želeći jedan drugom da odavde protivnički igrači , često kreću tokom sezone! Šala ili zbilja , videćemo.

Obilazeći tribine razumeli smo da će se, konačno, napraviti i bolji uslovi za rad novinara. Da ne bude ono da pišemo ,,na kolenima,,!!