Privredna komora Pirot poziva privrednike Pirotskog okruga da se uključe u akciju "Okružno doniraj i Covid saniraj"

27. april 2020. 11:09 Privreda Pirot Plus Online

Ugovorna okružna privredna komora Pirot pokrenula je donatorsku platformu u borbi protiv pandemije i poziva privrednike da se uključe i doniraju sredstva, u skladu sa svojim mogućnostima, kako bi doprineli rešavanju ekonomskih i zdravstvenih problema. 

Poštovani privrednici,

Potrebno je da se ujedinimo u borbi protiv pandemije izazvane virusom Covid–19 i pomognemo u prevazilaženju teške zdravstvene  i ekonomske situacije.

Pokrenuli smo donatorsku platformu u borbi protiv pandemije! 

Platforma predstavlja brz i efikasan način povezivanja donatora sa dobavljačima iz pirotskog okruga koji imaju kapacitete da isporuče proizvode u vidu medicinske opreme, sredstava za dezinfekciju i prehrambeno-higijenskih paketa. 

Ovim omogućavamo potencijalnim donatorima da sami izaberu vrstu i vrednost donacije, isporučioca proizvoda i primaoca donacije, uz tehničku pomoć Privredne komore Pirot. 

Pozivamo Vas da  se priključite akciji „Okružno doniraj i Covid saniraj“. Vrednost donacije izaberite u skladu sa Vašim mogućnostima. I najmanja pomoć značiće mnogo!

Donaciju možete realizovati na platformi http://skr.rs/pXD.

Pozivamo i sve kompanije koje mogu da budu isporučioci a nisu na listi, da nam se jave kako bismo ih dodali.

Do danas prikupljena je pomoć u vrednosti od 7,5 miliona dinara. Darodavci koji su se priključili našoj akciji su: Tigar Tyres, D-Company, Konfekcija AS, Edoardo Miroljo, Kengur Pirot, Hepi stars Dimitrovgrad, New Building Niš, Fresh plus famili, Kafana Boeam, DMD Fiore Babušnica, Mustang mesare Mino, Feroeksport, Marmil, Slobodna zona Pirot, Eurostil Niš, Klub privrednika Naisus Niš i Pirotex-triko. Detaljni izveštaj o realizaciji donacija možete videti na sledećem linku.

Darodavce u akciji do sada možete videti OVDE.

Za sva pitanja i informacije možete se obratiti putem mejla info@komorapirot.com ili putem telefona 010/500-924.

*Poziv, predsednik UO Privredne komore Pirot
dr Dragan Kostić