Pripadnici Policijske uprave Pirot danas obeležavaju Dan Policije. Od 17 časova na Trgu prikaz aktivnosti, naoružanja i opreme; Svečana akademija od 20 časova!

26. maj 2018. 05:30 Društvo Pirot Plus Online

Povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, Slave Ministarstva i Dana policije, Policijska uprava u Pirotu će danas, 27. maja, na Trgu Pirotskih oslobodilaca, od 17,00 do 19,00 sati održati prigodnu manifestaciju.

Biće prikazan deo opreme i voznog parka koje policija koristi u radu, spremnost i veštine pripadnika interventne jedinice uz simulaciju određenih situacija hapšenja, predviđena je podela promotivnog materijala o sprečavanju vršnjačkog nasilja, kao i drugi prigodni sadržaji.

Najdraži gosti biće najmlađi sugrađani, koji će moći da se druže sa policijskim službenicima i vatrogascima i uživaju u njihovim atraktivnim vežbama.

U Domu kulture, sa početkom u 20,00 sati, održaće se svečana akademija na kojoj će biti prikazani rezultati rada policije u protekloj godini, uz podelu nagrada i pohvala policijskim službenicima koji su svojim radom i zalaganjima postigli najbolje rezultate.

Čestitamo!