PRESING Srđan Mitić, pirotski advokat: Da li su ugroženi pravda i pravo?

27. jun 2023. 12:06 Presing Pirot Plus Online

Srđan Mitić godinama radi u advokaturi i za to vreme stekao je ime i dobijao visoke pozicije u Advokatskoj komori. Paralelno s poslom, koji uspešno radi, bio je jedan od aktivnijih boraca za demokratiju i dugogodišnji član Demokratske stranke. Poslednjih godina politički nije aktivan, napustio je stranku, ali je ostao simpatizer, slobodoumni borac za pravdu i pravo!

Godinama sa Srđanom Mitićem sarađujem, još iz vremena mog rada u Radio Pirotu. Da li moj nemiran duh, neka nastojanja da se "ispravlja Drina", tek, Mitić i ja smo se poodavno razumeli da smo na istoj strani života.

Njegova profesionalna pobeda omogućila mi je da se osetim pobednikom, posle maltretiranja i ponižavanja koje sam doživeo na Božić, radeći na terenu svoj posao. Sećate se, cisterne i amonijak bili su u pitanju, kasnije privođenje Borisa Mijalkovića i mene. Potpuno čudno.

Pošto smo otvorili i druge teme juče, smatrao sam da će biti dobro za vas, naše stalne prijatelje na Portalu Pirot Plus online, da čujete mišljenje, stavove jednog iskusnog advokata i ranijeg političara, životnog i profesionalnog borca za pravdu i pravo!

Evo razgovora o svemu aktuelnom. Karakteriše ovo naše vreme.

Naš Portal je otvoren i za vaše stavove i mišljenja. Javite se na mejl plusradio010@gmail.com. Pišite nam, dođite u našu redakciju.

 Mi smo vaši!

Ani Press d.o.o Pirot, Trg oslobodilaca Pirota 32.