PRESING (4) Dr Momčilo Bojkić: Ne samo da ćemo vratiti poverenje i sve ranije vrednosti, nastojaćemo da budemo još savremeniji i efikasniji!

14. februar 2024. 11:10 Presing Pirot Plus Online

Danas ćemo zaokružiti priče o pirotskoj Bolnici. Razloga za razgovore u Presingu u četiri nastavka bilo je i više nego dovoljno. Dolazak novog vd direktora, posle dugogodišnjeg ,,direktorovanja" dr Gorana Petrovića izazvao je neočekivano velika reagiovanja. Dr Momčilo Bojkić, novi vd direktor shvatio je svoju poziciju i obaveze na izuzetan način što je doprinelo da zamišljeno i realizujemo.

Drugo, što je bilo očekivano, poseban pristup naših pre svega sugradjana, kada je u pitanju značaj pirotske Bolnice .

I treće, pomenuo sam, rekordan broj ljudi je video Presing, tako da su njihova reagovanja i brojna pitanja, bila još jedan razlog da uradimo i razgovor s pitanjima posetilaca našeg Portala.

 Juče smo objavili prvi deo razgovora, odnosno, prvi deo brojnih pitanja, a danas, kako smo i obećali, čućete i ostala pitanja, primedbe, pohvale naravno!

Život ide svojim tokom. Da li vam treba reći da smo i nadalje otvoreni za sve vaše pozive, pitanja, predlog kada je, u ovom slučaju, rad pirotske Bolnice u pitanju. Dr Bojkić i njegovi saradnici, prema njegovom obećanju, biće otvoreni  za razgovore!