Premijer liga Madrid: Uroš Mijalković u prvom kolu savladao Ramadana Muhameda iz Egipta. Mijalković potom poražen od Belorusa Antona Isakaua

30. novembar 2019. 12:09 Sport Pirot Plus Online

Uroš Mijalković nije uspeo da udje u završnicu Premijer lige. Naš špampion je odlično startovao i revanširao se za nezaslužen poraz na jednom od ranijih takmičenja. Savladao je Egipćanina Ramadana Muhameda sa 2:0.


U drugom kolu protivnik šampiona Sbije bio je Belorus Anton Isakau, koji je u prvom kolu bio favorizovan. U izjednačenoj borbi, do završnice, Mijalković je nesmotreno primio nekoliko uadaraca i izgubio meč. Mijalković je u razgovoru sa Nenadom Djordjevićem rekao da je u oba meča "radio" veoma dobro, ali da su rivali izuzetno jaki i da odlučuju sitni detalji.


U trećem kolu Isakau je poražen od Abdulaeva iz Azerbejjdžana , koji je u četvrtom kolu savladao Francuza Abdeselem Faruka, pobednika nad Ivanom Kvesićem iz Hrvatske.

Medju četiri njbolja našli su se poznati svetski šapmpioni Abdulaev (Avganistan), Jildašev ( Kazahstan), Araga Ritaro (Japan) i poznati Turčin Aktas Ugur.