Predveče kada je šampion krenuo u nova osvajanja titula!VIDEO

15. jul 2015. 08:20 Sport Pirot Plus Online

Šampion je sinoć u parku Gimnazije , u kompleksu Stadiona omladine, bolje reći, tamo gde su se uvek radjali šampioni, započeo pripreme za još jednu sezonu.

“Naš Nole” pokušaće da ponovo svetom pronosi pirotsku i srpsku slavu na najbolji mogući način ispoljavajući svoje ljudske i sportske vrline. Uroš Mijalković je u prvih šest meseci ove godine bio balkanski prvak, učestvovao na evropskim i svetskim nadmetanjima , proputovao svet i na tatatamiju na mnogim pozornicama ispoljio izuzetne vrednosti. Uroš je u Parku, okružen decom koja sanjaju njegov put , zajedno sa Nešom Djorjevićem i klupskim drugovima odradio prvi trening na putu do novih svetskih turnira i medalja.

Nenad Djordjević je od pete godine Urošev pratilac. Više je od trenera, on prati svaki njegov treptaj, zna njegove radosti i brige, pokušava da bude njegov životni pratilac, trener, drug u nevolji, otac kada zatreba. Neša pun snage i volje govorio je i o mladima, o velikom trudu Sportskog centra i lokalne samouprave da sačuvaju svoju mladost sledeći Uroša , darujući svoje vreme sportu ...

Mnogo dece te predvečeri bilo je u Parku Gimnazije. To su Uroševi, Markovi, Miloševi naslednici sa kojima su oni da im podare ljubav i znanje i treningom pokažu kako slediti njihove puteve!