Predstavnici UOP Komore Pirot prisustvovali manifestaciji "Izbor najuspešnijih u privredi Republike Srpske za 2018. godinu"

01. april 2019. 12:00 Privreda Pirot Plus Online

Predsednik UOP Komore Pirot prisustvovao je u Banjaluci u Banjskom dvoru značajnoj manifestaciji i svečanosti pod nazivom "Izbor najuspešnijih u privredi Republike Srpske za 2018. godinu" koju je tradicionalno po 16. put organizovala Privredna komora Republike Srpske. Pomenuta manifestacija predstavlja najznačajniji događaj u privredi, a održana je u cilju afirmacije i promocije uspešnih privrednih društava i privrednika koji su u prethodnoj godini ostvarili značajne rezultate u svom poslovanju i time doprineli razvoju privrede u zemlji i regionu.

Manifestaciji su prisustvovali: predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović i predsednik Vlade Radovan Višković kao i mnogobrojni istaknuti funkcioneri i privrednici Republike Srpske.

U okviru manifestacije, u Komori Republike Srpske, predsednik dr Dragan Kostić je učestvovao na sastanku Upravnog odbora Grčko - srpske privredne komore za industriju, turizam, mala i srednja preduzeća, kao i radnom sastanku na kome su prisustvovali predstavnici Komora iz zemalja iz regiona, kao i predstavnici lokalne samouprave i privrede iz Republike Srpske. Sastanak je ogranizovan u cilju unapređenja regionalne saradnje i razmene iskustva u funkcionisanju komorskog sistema. Na sastanku su prezentovani rad Komore Pirot i rezultati i mogućnosti za poslovanje u Slobodnoj zoni Pirot.

*Saopštenje i foto: Ugovorna okružna privredna komora Pirot