Predstavnici Opštine obišli školske objekte

31. avgust 2012. 13:52 Lokalna samouprava Pirot Plus Online

Predstavnici lokalne samouprave obišli su osnovne i srednje škole, gde su tokom leta sredstvima budžeta finansirani značajni radovi. Branislav Kostić, zamenik predsednika Opštine, kaže da se svakog leta u školama završe veliki radovi, dok su deca na raspustu, pa je to uradjeno i ove godine.

-Ranijih godina rešili smo problem sanitarnih čvorova u školama, zatim tu su i sportske hale i video nadzor. I ove godine uložili smo značajna sredstva za rešavanje velikih problema. Naglasio bi značaj investicije u OŠ “Sveti Sava” koja se odnosi na rekonstrukciju krova-kaže Kostić

Boban Nikolić, član Opštinskog veća, resorno zadužen za oblast vanprivrede kaže da je zadovoljan što su planirane investicije realizovane, kao i da je u njih uloženo 16 miliona dinara.Prilikom obilaska radova u Tehničkoj školi, Aca Božić, dirketor ove škole rekao je da je ove godine uloženo više od 5 miliona za uredjenje prostora škole koji će omogućiti kvalitetne laboratorije i radionice kako sa teorijsku tako i praktičnu nastavu.