Predstavljena pojačanja pirotskog Radničkog. “Beli” dobro pazarili. Cilj - plasman među osam najboljih!

23. januar 2020. 09:30 Sport Pirot Plus Online

Na današnjoj konferenciji za novinare Fudbalskog kluba Radnički Pirot predstavljeni su fudbaleri koji su pristupili Radničkom u ovom prelaznom roku.  Predsednik kluba Zoran Nikolić kaže da su određene kadrovske promene bile neminovne.

Iz Radničkog su otišli Pobulić, Šuljagić, Cvetanović i Gančev. Novi fudbaleri u ekipi Dejana Čelara su Marko Šarić, Bojica Nikčević iz Čukaričkog, Irfan  Vusljanin iz Novog Pazara, Milorad Kojić mladi golman niškog Radničkog  i Stefan Stojanović, branio u Trajalu. 

     Zoran Nikolić istakao je da su dobili profil fudbalera koji su želeli i da je to ekipa sa kojom će nastaviti prvenstvo. Za sada je neizvesno da li će Miloš Spasić ostati u redovima Radničkog, s obzirom da ima poziv da ode u inostranstvo.   Predsednik kluba Nikolić istakao je da veruje da će kvalitetne pripreme doprineti što boljim rezultatima. Postavljen cilj - plasman u plej of, u prvih osam ekipa.

 Dejan Čelar, Šef Stručnog štaba Radničkog  rekao je da je odmor za Stručni štab bio aktivan. Razmišljalo se i planiralo o novim igračima. Sva petorica  fudbalera sposobna su da odgovore zahtevima, a cilj je da budu protagonisti, da se pitaju na terenu i da kontrolišu igru, istakao je Čelar.

     Trener Radničkog je zahvalio igračima koji su otišli iz kluba i poželeo im uspeh u novim sredinama.

      Posle zvaničnih obraćanja predsednika i trenera predstavili su se i svi novi igrači.

Irfan Vusljanin, sredina terena

Stefan Stojanović, golman

Marko Šarić, centarfor

Bojica Nikčević, sredina terena

Milorad Kojić, golman

Ekipa odlazi 3. februara na pripreme, u bugarsko letovalište Pomorje.

*Video materijal: TV Pi kanal