Predsednik Opštine Pirot posetio FSS

19. februar 2013. 14:41 Lokalna samouprava Pirot Plus Online

Predsednik FSS Karadžić primio predsednika Opštine Pirot Vladana Vasića.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić primio je juče, u prostorijama Sportskog centra Kovilovo u Staroj Pazovi, predsednika Opštine Pirot Vladana Vasića sa saradnicima. U sastavu delegacije Opštine Pirot, uz predsednika Vasića, bili su i predsednik Radničkog Dragan Dimitrijevic i sportski direktoir Adnan Biščević.

Na sastanku se razgovoralo o stvaranju preduslova za dalje jačanje fudbala u Pirotu i regionu. Predsednik Karadžić je izrazio punu podršku svim idejama i projektima i obavestio goste da će u FS Srbije uvek imati iskrene prijatelje i saradnike, voljne da pomognu na svim poljima.

Predsednik Opštine Vasić je obavestio prvog čoveka srpskog fudbala o činjenici da se iz opštinskog budžeta izdvajaju značajna sredstva za ovaj sport. Takođe, Vladan Vasić je Tomislavu Karadžiću predočio plan, za jačanje infrastrukture i stvaranja boljih uslova za razvoj fudbala u ovom kraju.

Opština Pirot priprema projekat za adaptaciju Gradskog stadiona i postavljanje reflektora. Prema rečima Vladana Vasića, postoje izgledi da FSS, u sklopu podrškle izgradnje sportskih objekata u Srbiji, pomogne i adaptaciju Stadiona kraj Nišave. Fudbalski savez će takodje pomoći klubove u Pirotu i sportskom opremom.

- Fudbalski klub Radnički dobiće 20 kompleta dresova, trenerki i jakni, oko desetak lopti, kaže Vasić.

Izjava predsednika Opštine Vladana Vasica o poseti Sportskom centru Kovilovu: