Predsednik Akademije tehničko vaspitačkih strukovnih studija dr Saša Nikolić uručio diplome budućim vaspitačima: Dobar glas o školi prenosite dalje!

17. jun 2020. 13:00 Društvo Pirot Plus Online

U Visokoj školi u Pirotu danas je organizovana svečana dodela diploma svršenim studentima. Svečanosti je prisustvovao predsednik Akademije tehničko – vaspitačkih strukovnih studija u Nišu, profesor dr Saša Nikolić u okviru koje je i Visoka škola Pirot kao Odsek Pirot.

Na početku su prisutni čuli intoniranje studentske himne.

U izjavi za medije Saša Nikolić je rekao da je često u Pirotu, prezadovoljan je što je ovo možda najbolja škola u okviru Akademije, a posebno mu je drago što škola ove godine puni sto godina postojanja.

S obzirom da je u toku konkurs za upis budućih studenata profesor Nikolć je uputio poruku budućim studentima da je posao vaspitača kombinacija nauke i umetnosti, a da je škola u PIrotu ispratila sve savremene trendove koji su pred budućim vaspitačima.

Predsednik Akademije je prilikom uručivanja diploma svršenim studentima poželeo da dobar glas o školi prenose i dalje, da se zaposle i izgrade uspešne karijere.

Kada je reč o planovima za budućnost prof. dr Saša Nikolić rekao je u izjavi za Portal Plus onlajn da u planu imaju da u oviru škole u Pirotu naprave obdanište gde će se studenti obučavati i kroz praktičan rad, a planiraju i uvođenje novog odseka.