POZNATI FUDBALSKI FUNKCIONER o slučaju “Ugovor”! Neko je (sjb) - oštetio FK Radnički! Šaljite predsedniku Srbije i predsednici Vlade!

14. januar 2021. 13:42 Sport Pirot Plus Online

Naša tema i dalje je rad FK Radnički u vremenu 2015.– 2016. godine.  Zašto, već znate. Za one koji ne znaju, samo jednu SLOŽENU rečenicu!

  Ne tako davne 2015. godine, Čukarički je odveo Dimitrija Kamenovića u Beograd. Potpisan je Ugovor o poslovno tehničkoj saradnji i naš ”mali Dika” je samo posle nešto više od pet godina  POSTAO ČLAN VELIKOG KLUBA, ITALIJANSKOG LACIJA!

I to je bila divna vest za sve one koji prate razvoj ovog izuzetnog momka i fudbalera.

………………………………………………………

 Ako pak pratite naš Portal, znate sve, ili guglajte - Dimitrije Kamenović Plus online - i sve će vam se kazati!

…………………………………………………………

Stigli smo do Gradskog fudbalskog saveza. Juče smo poslali mejl i tražili podatke o tome kada je Dimitrije Kamenović registrovan za Radnički, koliko je vremena proveo u pirotskom Klkubu i kada je otišao u Čukarički.

 Evo odgovora.

……………………………………………………………… 

  Kako sam za ovih, više od 40 godina rada u ovom poslu, skoro u svakom gradu stekao prijatelje, juče sam sa jednim viđenim gospodinom iz Beograda, poznatim fudbalskim funkcionerom razmenio “misli”. Naravno da sam “razgovor” porukama dokumentovao i podacima. Sve je čoveku bilo jasno. Sve zna “u prste”. Kakav je njegov zaključak i šta predlaže, videćete na kraju!

Advokat naše Medijske, kuće Srđan Mitić sutra će dati izjavu povodom Slučaja “Ugovor”

PS

Mnogi pitaju, zašto ostali pirotski mediji ćute o Slučaju “Ugovor”!