Potpisan Memorandum o saradnji između Ugovorno okružne privredne komore Pirot i Doma Moskve u Sofiji

20. oktobar 2018. 15:00 Privreda Pirot Plus Online

U prostorijama Ugovorno okružne privredne komore Pirot potpisan je Memorandum o saradnji između Komore Pirot i Doma Moskve u Sofiji. Memorandum su potpisali Dragan Kostić, predsednik Komore i Gromov iz Sektora za međunarodnu saradnju u Sofiji.

Gromov je u izjavi za medije rekao da mu je drago što je njegovo poznanstvo sa gradonačelnikom Vasićem i Draganom Kostićem preraslo u poslovnu saradnju. Gromov predstavlja Sektor za međunarodnu saradnju i spoljno ekonomske poslovne veze i veruje da će dogovor koji su potpisali imati uticaja na realne stvari.

Dragan Kostić kaže da su ponosni jer su imali čast da potpišu memorandum sa Domom Moskve u Sofiji i ističe da to govori da će imati dobru saradnju u narednom periodu i pokušati da privrednike iz Pirota povežu sa privrednicima u Moskvi.

Gradonačelnik Vladan Vasić je ovom prilikom izjavio da je Okružna privredna komora za godinu dana postigla značajne rezultate i da je ovaj memorandum jedan od rezultata koji će u budućnosti napraviti dobre aktivnosti.