Poruke sa mesindžera! Nevreme; lopovi na grobljima, nezavršene stambene zgrade!

20. jul 2021. 12:03 Gradska hronika Pirot Plus Online

Poštovani, zanima me da li je bilo nevreme u Divljani. Moja prijateljica koja je u inostranstvu a njezina sestra se nalazi u manastiru pa nemože stupiti u kontakt s njom a zabrinuta zbog objave da je poplavljen Pirot.

 Molim vas ako možete odgovornosti na pitanju. Hvala unapred.

 Poštovani,  zvali smo Opštinsku upravu I dobili informaciju da u ovom delu, gde je manastir nije bilo većih padavina , da ljudi I objekti nisu bili ugroženi I da je sve u najboljem redu.

 Ne brinite! Pozdrav

.............................................................................................

 Postovani gospodine Paunovicu,pratim Vaš rad,pa sam sebi dala slobodu da Vam posaljem neke fotografije sa Tijabarskog groblja i zamolim Vas da ih objavite, kako bismo ukazali na.

   Naime,ja vec 40 dana svakodnevno posecujem grob svog oca,i za sve to vreme korito cesme je zacepljeno i sva voda preliva preko.

    Jos je gore subotom i praznicima.Kako je grob mog oca uz samu stazu,ja sam prinudjena da sve vreme stojim u vodi.Vise Zato Vas molim da napisete koju rec nadleznima kako bi se ovaj problem resio.

   Veliki pozdrav za Vas i unapred Vam zahvaljujem.

............................................................................................

Poštovani Paunoviću!

 Pisala sam Vam već , ponavljam u želji da vas pozovem na lice mesta. Ne možemo da se odbranimo od lopova. Na Tijabarskom groblju su demolirali spomenik pokojnog fudbalera Cikana Andjelkovića. Na Novom pazarskom groblju sun am ukrali bistu, našem prijatelju na Starom pazarskom groblju.

Poštovana

 U Komunalcu kažu da nemaju mogućnosti da imovinu zaštite. Njihovi radnici nisu u mogućnosti da se suprodstave nasilnicima. Postoje čuvari reda.

 Videćemo se danas na groblju!

............................................................................................

Postovani gospodine, citajuci danas vesti o nezavrsenoj zgradi, zelim da Vam napisem da smo u istoj situaciji. Od "MAGET" izvrsioca radova dobijamo informaciju da ce zgrada biti zavrsena za mesec dana i tako evo vec pune tri godine. Ulica Vuka Pantelica br 45. Ako mozete i zelite proverite. Super radite svoj posao.

 Rekli su da kada se ide upotrebna dozvola I sve ostalo! Tužili smo ! Još uvek su problem struja I trafo stanica !

 Zgrada nije upisana i legalizovana.

 Pozdrav

  Prosledili smo Vaš i problem sugradjanina iz Ulice Čika Jove Zmaja. Postoje gradjevinski inspektori, postoje službe u gradskoj upravi, postoji katastar. A postoje I sudovi , naravno !

...........................................................................................

Nenade opet se javljam
Kao što znaš u toku su obimni radovi na putu od Prčevca ka visoku,naše vikendice na durgom kiliometru nemaju vodu,smatramo da je sad idealna prilika da se uradi nešto po tom pitanju.Imali smo neki sastanak sa opštinarima ali se sve izgleda završilo na tome
Pomagaj ako nekako možeš
Svi znamo šta znači voda
Jedino ovo vikend naselje je bez vode

Proslediću direktoru Zoranu Nikoliću. Imamo dogovoren intervju !