Poruka Marku i fudbalerima: "Neka su vam srećne rane junaci" (definitivno u Srpskoj ligi!)

07. jul 2021. 21:19 Sport Pirot Plus Online

Nije prvi put!

  Navikli ste već gde ćete prvi čuti važnu vest.

  Ovde na našem Portalu i našem Radiju.

  Kabel ostaje prvoligaš.

  Radnički se vraća u Srpsku ligu.

   Od novinara drugih pirotski medija nisam ni očekivao, ali sam verovao da će neko iz vrha Radničkog pozvati, recimo FK Kabel i pitati ono što je , ajde, od životnog značaja za Klub.I saznati!!

Ili nisu. Ili ćute, kao što su ćutali za Marka Vidojevića, mada je tom vesti trebalo da se hvale, jer su doveli trofejnog trenera.

 Ono što nisu Ili valjda nisu,  uradio sam predveče. 

  Dobio sam broj mobilnog , sekretara Kabela   M.Ž. I saznao sledeće!

 Proteklih dana staro rukovodstvo FK Kabel Novi Sad, pregovaralo je sa dugogodišnjim sportskim radnikom iz Odžaka, vlasnikom poljoprivrednog dobra. ( Poznato ime i prezime)

Čovek je pokazao interesovanje da preuzme Klub.  Na Skupštini koja će biti narednih dana, predloziće nove  rukovodeće organe u Klubu i krenuti sa organizacijom rada i pripremama.

Kako je došlo do dogovora to je stvar pregovora. Kako će se Klub zvati i to je detalj iz Ugovora. Nezvanično ostaje isto ime. ( Sve ovo pod nezvanično za dan-dva, kako je najavio) 

Kako reče ovaj čovek koji je 30 godina u Klubu, na razgovor sa predstavnicima bivše Uprave, mogao je da dodje svako ko je bio spreman za dogovor.


   Sve ovo, prema rečima M.Z. biće i zvanično dogovoreno  na Skupštini Kluba za najviše dva dana i prijavljeno Zajednici klubova Prve.lige.


    Dakle, Marko Vidojević  će u četvrtak ponovo, kao i Marjan Živković, pre njega,  uzeti ,,vruću peglu,, i krenuti da radi.

  Njemu i fudbalerom neka je srećno. Rukovodstvo Radničkog neka analizira sve (ne) urađeno i neka se spremi za tešku sezonu.

Uvek je bilo teže vratiti se tamo odakle si ispao.

Bilo i biće!

Marko, tebi i fudbalerima,  kako beše ono : 

,,Neka su vam srećne rane junaci,,