Polufinalni mečevi oduševili mnogobrojnu publiku u Poljskoj Ržani, večeras finala

19. jul 2022. 06:41 Sport Pirot Plus Online

Veče za pamćenje! I dosta stariji organizatori pa i ljubitelji sporta u Poljskoj Ržani ne pamte kada je bilo ovoliko ljudi na turniru, od 4 sinoćna meča, dva su završena posle izvođenja penala, posebno zanimljiv bio je meč između ekipa Hotel Happy i Stovarište Stojanović koji je trajao preko sat vremena, na kraju pobednik je dobijen posle izvođenja penala.

U kategoriji starijih juniora videli smo dva ravnopravna meča, prvi je završen pobedom posle izvođenja penala preko kojih se ekipa VIP taxi plasirala u finale, drugi je takođe bio neizvestan i tu je pobedu odnela ekipa Valjekano.

STARIJI JUNIORI:
Meč za treće mesto: Haustor caffe – FK Senjak
Meč za prvo mesto: VIP taxi – Valjekano

Seniorski mečevi su uvek prava uživancija za gledanje, polufinalni parovi bili su po mnogima i najbolje ekipe u okrugu, dve ekipe iz Dimitrovgrada koje „znaju fudbal“ i dve najbolje iz Pirota što potvrđuje i činjenica da su upravo one igrale finale turnira u naselju Prčevac pre par dana.

SENIORI:
Meč za treće mesto: DEA gradnja – Stovarište Stojanović
Meč za prvo mesto: Matleks – Hotel Happy

RASPORED ZA VEČERAS

Pored mečeva za top 3 u kategoriji seniora i starijih juniora večeras će biti odigrano i finale u kategoriji mlađih juniora, sastaće se ekipe škola fudbala Libero i ekipa Pi mobile.