Pobeda u Prokuplju, poziv za sutrašnji spektakl, meč osmine finala Kupa Srbije . Odbojkaši Pirota pozivaju gledaoce, dolazi bivši prvak Srbije, Radnički iz Kragujevca!!!

14. novembar 2016. 09:30 Sport Pirot Plus Online

Druga liga Istok

Prokuplje: MOK Topličanin 97- OK Pirot 3:1 (20:25,7:25,27:225,16:25)

Pirot M. Stojanović, N. Stanisavljević, S. Bogićević, M. Veličkov, A. Kostić, M. Kostić, A. Mašulović, S. Necevski, A. Đorić, N. Manić, P. Mijalković i Đ. Manić.

Pirotski odbojkaši igraju sve bolje. Posle serije dobrih utakmica u Kupu, usledilo je nekoliko mečeva gde se nije odigralo prema očekivanjima. Srećom, forma je u poslednjim kolima sve bolja i Pirot ponovo redja pobede.

Naš tim je juče u Prokuplju osvojio bodove igrajući veoma dobro. Posebno ubedljivo u drugom setu!.

Bila je ovo dobra uvertira pred osminu finala Kupa Srbije sa ekipom Radnički iz Kragujevca koja se igra u utorak 15. novembra od 18h u Hali Kej. Povodom istorijskog uspeha naših odbojkaša, gost u našem studiju i na Portalu Plus online, bio je Dragan Stanisavljević trener našeg tima. Najpre je komentarisao meč u Prokuplju , a potom najavio utakmicu sa bivšim prvakom Srbije i osvajačem Kupa.

Radnički iz Kragujevca je jedan od najboljih timova u Srbiji. Prilika za ljubitelje odbojke da vide kvalitetan meč i pomognu našem timu da se što dostojnije suprodstavi poznatom rivalu!

U šestom kolu odbojkaši Pirota će ugostiti ekipu Mladosti iz Vranja. Meč se igra u nedelju 20.novembra u 17h u Hali Kej.

Sledeće kolo